Project Showcase

Experience you can rely on.

 

 



Location:

Crows Nest

Rooms Added:

Master Bedroom with WIR and Ensuite

Project Brief

The clients had two main reasons for renovating their classic American style bungalow. Like many other clients, space for a growing family was high on their priority list and having younger children and the complications of a sloping block, they were also looking for a creative way to connect their home directly to the backyard.

The Results

The clients couldn’t be happier with the outcome. The innovative use of space and design reflect the integrity and style of the existing home and works extremely well with their daily lifestyle routine. They feel they have achieved more than they had ever imagined, with increased space, the backyard now connected with the main living areas of their home and a spectacular looking home both inside and out. It certainly is the perfect outcome for the whole family.

Client Comments

‘What we love most of all is standing in the backyard looking back at our first floor addition. The house is just simply beautiful to look at!’